Menu

Предварително безплатно тестване на Odoo (OpenERP)

Ние поддържаме демонстрационен сървър, на който са инсталирани OpenERP версии 6.0, 6.1, 7.0, и Odoo 8.0 и 9.0. Инсталирани са множество допълнителни модули, освен стандартните за системата, за управление на транспортни фирми със стотици превозни средства и GPS проследяване и наблюдение, за управление на лечебни и здравни заведения, за управление на хотели и ресторанти, за търговски и производствени предприятия и много други. 

Ако само желаете да разгледате ОpenERP, можете да направите това веднага на адрес http://demo.openerp.bg (за OpenERP 7) или на http://odoo8.openerp.bg (за Odoo 8). Подробна информация на страница Демо.

Ако имате въпроси, моля изпратете ни информация за името на вашата организация, ЕИК, лице за контакт, имейл и телефон и опишете вашия проблем или задайте въпросите си. Пишете ни чрез формата за контакт или на имейл office [at] openerp.bg.

Документацията е достъпна на адрес https://doc.openerp.com/contents/#contents-link.

Ако желаете самостоятелно тестване, абсолютно безплатно и без ангажименти за срок от 1 до 3 месеца, моля изпратете ни информация за името на вашата организация, ЕИК, лице за контакт, имейл и телефон. Пишете ни коя версия искате да тествате, какви специфични модули желаете да бъдат добавени и дали искате примерни данни. Сървъра ви ще бъде подготвен и ще получите данни за достъп до 24 часа, дори ако е неделя. Посочете, че желаете самостоятелен сървър. Моля направете вашата заявка за предварително тестване чрез формата за контакт или ни пишете на имейл office [at] openerp.bg.

На предоставения ви тестов сървър с достъп само за вас (не просто отделна база данни, а само ваша инсталация) за период от 1 до 3 месеца, вие решавате как и какво ще тествате, дори с ваши реални данни. Същия сървър, след изтичане на тестовия период, може да стане автоматично SaaS и вие да продължите реално да го ползвате, колкото пожелаете, срещу съответната месечна такса. Другия вариант е да бъде прехвърлен, срещу заплащане, на ваш физически  сървър, VPS, Cloud или нает сървър и вие да продължите да го ползвате. Ако желаете можем да го поддържаме в последствие, но това е само ваше решение. Разбира се можем да извършим цялосно внедряване и интеграция в организациятя ви.

 

Вход или Регистрирай се