Menu

Коледа 2017

koleda odoo prodax

Весела Коледа и успешна Нова година


Екипа на Odoo България пожелава весели праници на всички свои клиенти, доставчици, колеги и приятели!

Odoo България, част от Продакс ЕООД

Демонстрационни инсталации

Ние поддържаме демонстрационен сървър, на който са инсталирани Odoo (OpenERP) версии 6.0, 6.1, 7.0, и Odoo 8.0, 9.0, 10, 11. Инсталирани са множество допълнителни модули, освен стандартните за системата.

Ако само желаете да разгледате ERP Odoo, можете да направите това веднага на следните адреси:

с потребител admin и парола adminadmin

За реална работа препоръчваме Odoo 11!

Наличен е пакет от счетоводни модули за Odoo 11 комюнити.

 

Предварително безплатно тестване на Odoo (OpenERP)

Ние поддържаме демонстрационен сървър, на който са инсталирани OpenERP версии 6.0, 6.1, 7.0, и Odoo 8.0 и 9.0. Инсталирани са множество допълнителни модули, освен стандартните за системата, за управление на транспортни фирми със стотици превозни средства и GPS проследяване и наблюдение, за управление на лечебни и здравни заведения, за управление на хотели и ресторанти, за търговски и производствени предприятия и много други. 

Ако само желаете да разгледате ОpenERP, можете да направите това веднага на адрес http://demo.openerp.bg (за OpenERP 7) или на http://odoo8.openerp.bg (за Odoo 8). Подробна информация на страница Демо.

Ако имате въпроси, моля изпратете ни информация за името на вашата организация, ЕИК, лице за контакт, имейл и телефон и опишете вашия проблем или задайте въпросите си. Пишете ни чрез формата за контакт или на имейл office [at] openerp.bg.

Документацията е достъпна на адрес https://doc.openerp.com/contents/#contents-link.

Ако желаете самостоятелно тестване, абсолютно безплатно и без ангажименти за срок от 1 до 3 месеца, моля изпратете ни информация за името на вашата организация, ЕИК, лице за контакт, имейл и телефон. Пишете ни коя версия искате да тествате, какви специфични модули желаете да бъдат добавени и дали искате примерни данни. Сървъра ви ще бъде подготвен и ще получите данни за достъп до 24 часа, дори ако е неделя. Посочете, че желаете самостоятелен сървър. Моля направете вашата заявка за предварително тестване чрез формата за контакт или ни пишете на имейл office [at] openerp.bg.

На предоставения ви тестов сървър с достъп само за вас (не просто отделна база данни, а само ваша инсталация) за период от 1 до 3 месеца, вие решавате как и какво ще тествате, дори с ваши реални данни. Същия сървър, след изтичане на тестовия период, може да стане автоматично SaaS и вие да продължите реално да го ползвате, колкото пожелаете, срещу съответната месечна такса. Другия вариант е да бъде прехвърлен, срещу заплащане, на ваш физически  сървър, VPS, Cloud или нает сървър и вие да продължите да го ползвате. Ако желаете можем да го поддържаме в последствие, но това е само ваше решение. Разбира се можем да извършим цялосно внедряване и интеграция в организациятя ви.

 

Клиенти

От 2012 г. до днес сме инсталирали и внедрили OpenERP 6, 6.1, 7 и Odoo 8 в около 50 организации. Според клаузите в договорите ни с нашите клиенти имаме право да обявим имената им и подробности по инсталациите в брошури, рекламни материали и в уеб сайта ни само при тяхно писмено съгласие. По-голяма част от клиентите ни не желаят да бъде обявявано публично кои са и какви системи ползват. По тази причина на тази страница няма да намерите много информация за нашите изпълнени проекти.

Пептиди БГ

peptidi bg

Peptidi.BG е сайт, магазин, ERP, CRM, WH и др. за пептидни продукти. Получих не просто сайт и електронен магазин, а цялосно решение за управление на бизнеса ми. Благодаря на екипа на OpenERP България за професионално свършената работа! Донка Лапунова, собственик

 

Кои сме ние

Odoo (OpenERP) България* разработва цялостни интернет базирани решения за управление на малки, средни и големи фирми и организации на базата на ERP и CRM системата с отворен код Odoo (OpenERP), OCA (Odoo Community Association) модули, модули от други разработчици и разбира се наши модули, от 2012 г.

В тази връзка имаме подписани споразумения от 09.06.2015 г. с Odoo S.A. - https://github.com/odoo/odoo/blob/11.0/doc/cla/corporate/prodax.md  - Odoo Corporate Contributor License Agreement - корпоративно от версия 8 до 11 и master и saas-6 do saas-18, както и Odoo Individual Contributor License Agreement - индивидуални от същата дата.

Нашата мисия е да предлага не просто софтуер, а гъвкави решения за цялостно управление на малки, средни и големи фирми и организации, което подпомага тяхното по-бързо развитие и по-ефективно управление.

Философията ни е да създаваме сигурни и защитени интернет базирани информационни бизнес решения, които   предлагаме за работа локално, в локална и корпоративна мрежа или интернет, както и като  софтуер като услуга (SaaS) и да притежават следните характеристики:

  • Да са атрактивни и удобни за работа;
  • Безрискови решения с кратък срок на внедряване;
  • Да са в съответствие с установените стандарти;
  • Иновативни в технологично отношение;
  • Стабилни и надеждни;
  • Конкурентни във функционално отношение;
  • Гарантиращи защитеност на информацията;
  • Удобни и гъвкави за администриране;
  • Лесно разширяеми (мащабируеми);
  • Достъпни по всяко време и от всяко място.

Ако за вашия бизнес е необходима надеждна и гъвкава система за управление, не се колебайте да се свържете с нас.

* Odoo (OpenERP) България е част от Продакс ЕООД, ЕИК 203504032, ИН ЗДДС BG203504032

Подкатегории

Вход или Регистрирай се